Upgrade webu
Ako často aktualizujete obsah vášho webu? Mesačne, týždenne, či dokonca denne? Tak ako samotný obsah, aj redakčný systém vášho webu potrebuje aktualizáciu. Ak prevádzkujete webstránku už niekoľko rokov, a zatiaľ ste nemysleli na aktualizáciu (ďalej len upgrade) vášho redakčného systému, nastal čas, aby ste nad tým pouvažovali. Nielenže zvýšite bezpečnosť vášho webu, ale získate oveľa viac. Poďme sa pozrieť na to podrobnejšie.

Iste viete, že redakčný systém Drupal, ktorý aktuálne používate aj vy, sa vyvíja. Na začiatku pôsobenia Lemonwebu ste získali Drupal vo verzii 5. Neskôr sme vytvárali web stránky v Drupal 6 a momentálne v Drupal 7. Z roka na rok sa tento redakčný systém vyvíjal a momentálne sme veľmi blízko k tomu, aby sa objavil Drupal 8. Ak ste doteraz neriešili upgrade vášho redakčného systému, ako niektorí naši klienti, teraz nastal ten správny čas. Upgrade sa postará, aby vaša web stránka bola bezpečnejšia, aktuálnejšia a aby ste rýchlejšie vedeli aktualizovať obsah. Navyše, ďalšie vaše požiadavky ohľadom webu vám budeme vedieť ponúknuť rýchlejšie a lacnejšie. Čo upgrade obnáša?

Ako prebieha upgrade redakčného systému?

Ak chcete zabezpečiť váš web a aktualizovať redakčný systém na vyššiu verziu,  napíšte nám správu. My vašu web stránku najprv bezplatne analyzujeme a  napíšeme vám náročnosť upgrade-u. Po ďalšej dohode vykonáme samotný upgrade. Pre vás je to jednoduché a budete môcť pracovať v najnovšej verzii Drupal 7, ktorú aktuálne používame. Tým sa zaradíte aj vy medzi našich klientov, ktorí majú bezpečnejšiu, aktuálnejšiu web stránku, s rýchlejšie vybavenými ďalšími aktualizáciami na webe. Ak chcete váš web upgrade-núť, kontaktujte nás.

Pridajte sa aj vy
Lemonweb newsletter

Prehľadné a zrozumiteľné návody a stratégie o podnikaní na internete priamo do v ašej e-mailovej schránky

Zapísať sa

Pridať nový komentár