Propagácia stránky cez Facebook Business Manager
Počuli ste o Facebook Business Manager? Vedeli ste, že pomocou Business Manageru propagácia stránky na Facebooku je teraz prehľadnejšia? Ak vaša Facebook stránka je úspešná, nastal čas založiť Facebook Business Manager účet a manažovať vašu stránku práve cez túto aplikáciu. Získajte tipy, čo s ňou môžete robiť a ako ho vytvoriť.
Facebook Business Manager je aplikácia, cez ktorú môžete vaše stránky, účty pre reklamu a aplikácie na Facebooku vytvárať, propagovať a spolupracovať na ich správe s inými ľuďmi. Je to miesto, ktoré spája všetky vaše firemné aktivity na Facebooku. 
 
Ak ste sa rozhodli propagovať stránku na Facebooku, alebo stránok máte viac, je to najlepšie miesto, kde ich môžete zhromažďovať. Budete mať totiž rýchly prístup ku všetkým aplikáciám, ktoré potrebujete pri propagácii - k vašim stránkam, reklamným účtom, power editoru, reportom aj okruhom užívateľov.
 
Ak teraz robíte propagáciu samostatne, ale neskôr budete chcieť prenechať túto činnosť agentúre, získate mnoho výhod a veľký prehľad pri spolupráci. Agentúra aj tak bude vyžadovať prístup k vašej stránke cez Business Manager a vy to už budete mať pripravené. 
 

Ako založiť Facebook Business Manager konto?

 
1. Kliknite na adresu https://business.facebook.com a kliknite na Vytvoriť účet
 
 
2. Zadajte názov vašej spoločnosti
 
 
3. Vyplňte základné údaje o vašej osobe
 
 
4. Úspešne ste vytvorili konto na Facebook Business Manager a môžete prejsť na nastavenia
 
 
5. Na stránke s nastaveniami si vyberte činnosť, ktorú potrebujete
 
 
 
Facebook Business Manager vám umožňuje spravovať:
 
  • Účty na reklamu - zaregistrovať nový, požiadať o prístup, pokiaľ spravujete účty iným ľuďom, alebo povoliť prístup iným ľuďom, pokiaľ vám spravuje vaše reklamy agentúra alebo iní ľudia
  • Stránky - pridať vaše existujúce stránky, požiadať o prístup, pokiaľ spravujete stránky iným ľuďom, povoliť prístup iným ľuďom, pokiaľ vám spravujú a propagujú vaše stránky iní ľudia
  • Ľudí - môžete pridať a spravovať spolupracovníkov a zamestnancov, prideľovať im práva. Túto možnosť využívajú väčšinou agentúry, ktoré spravujú Facebook stránky svojim klientom
Ako prvý krok, môžete pripojiť vašu existujúcu stránku do Business Manageru, alebo vytvorte úplne novú facebook stránku firmy priamo v Managere.
 
Ak ste úspešne založili Facebook Business Manager účet a máte k nemu otázky, napíšte ich do komentárov nižšie.

Pridajte sa aj vy
Lemonweb newsletter

Prehľadné a zrozumiteľné návody a stratégie o podnikaní na internete priamo do v ašej e-mailovej schránky

Zapísať sa

Pridať nový komentár